Siirry pääsisältöön

Styletonebox toukokuu 2017

Mikä Styletonebox?

Törmäsin kyseiseen boksiin ihan vahingossa, kun selailin nettiä ja huomasin, että kyseistä kosmetiikkaboksia voi myös tilata Suomeen. Hiukan aikaa mietin, että no tilaanko kyseistä boksia, koska "muutama" boksi tulee jo. Tosin olen miettinyt, että luopuisin Betteboxista ja siksipä tämä boksi voisi olla korvaava boksi Betteboxille. Boksissa on aina 5 täysikokoista tuotetta ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tämän boksin kautta pääsee myös tutustumaan uusiin merkkeihin! Kaiken kaikkiaan juuri sitä mitä itse boksilta haen. Täysikokoisia tuotteita on aina mukavampi saada, kun näytekokoa olevia ja maksaa sellaisesta boksista. Niin ja kaikkiahan kiinnostaa tämän boksin hinta. Itse tilasin Monthly vaihtoehdolla boksini eli hintaa per boksi/kuukausi jää 24,95€. Boksin hinta sisältää postit. Boksi tuli itselleni koti-ovelle. Hinta otetaan joka kuukausi automaattisesti niin kauan kortilta, kun päättää itse lopettaa tilaamisen. Boksia saa tilattua myös yhden boksin ja se on siinä. Hinta on tällöin 26,95 sisältäen postit. Boksia saa myöskin 3 kuukauden erissä hintaa kolmelle boksille on silloin 74,95€ ja puolen vuoden erässä 144,95€. Nämä 3 kuukauden ja puolen vuoden erät on myös sellaisia, että tilaus päättyy sitten 3 kuukauden tai 6 kuukauden jälkeen. 

Tilaaminen on helppoa, mutta itselläni oli joku ihme virhe tapahtunut tilaamisessa ja toukokuun boksi ei ollut lähtenyt jostain syystä matkaan. Laitoin sähköpostia asiasta englanniksi Styletonen asiakaspalveluun ja sain vastauksen alle puolessa tunnissa, että he laittaa heti seuraavana päivänä tulemaan boksit minulle. Bokseilla tarkoitan, että toukokuun boksi sekä kesäkuun boksi toimitettiin minulle samaan aikaan tänään. Tilaus lähti perjantaina Alankomaista ja oli perillä tänään. Ei paha. Odotin itsekin ehkä vähän liian kauan ennen, kun laitoin sähköpostia missä toukokuun boksi viipyy. Olisin saanut senkin aiemmin. Loistava asiakaspalvelu kuitenkin Styletonella. Mutta nyt itse toukokuun boksiin!

Itse boksi oli pakattuna pahviseen laatikkoon. Lisäksi tuotteet olivat kuplamuovissa laatikon sisällä. Jokainen boksi sisältää lehtisen tuotteista ja mikä parasta! Ei tarvitse etsiä pitkin nettiä tuotteiden hintoja, kun hinnat ovat merkittyinä lehtisessä. 

Ensimmäisenä boksissa tulee vastaan kaksi kynsilakkaa. Nailbuddys nailpolish 9€/kpl vihreä ja nude Näin tämän toukokuun boksin ennen, kun tilasin tämän ja tiesin tämän boksin sisällön ennen, kun sain boksin käsiini. Moni kritisoi näiden kynsilakkojen väriä ja sitä, että miksi ihmeessä on pitänyt kaksi lakkaa laittaa samaan boksiin. Itse olen sitä mieltä, että molemmat lakat ovat nätin värisiä. Itse en ole töiden takia lakata kynsiä, saatika pitää rakastamania geelikynsiä melkein vuoteen. Nyt ajattelin kasvattaa kynsiä ja taatusti testaan nämäkin lakat. Tämä merkki on ollut uusi merkki toukokuussa boksissa. Merkki tulee Tukholmasta.

Doubledare Spa OMG! 2in1 Kit Detox Bubbling Mask 6€ Tämä merkki on ollut myös toukokuussa boksissa uusi merkki ja tulee ylläriylläri Koreasta. Rakastan näitä korealaisen kosmetiikan pakkauksia. Ihan erilaisia mitä Suomessa esimerkiksi on. Nätti, ehkä hieman hullukin ja mielenkiintoinen pakkaus herättää mielenkiinnon taatusti! Ja minustahan on tullut kasvomaskien suurkuluttaja, joten en laita pahakseni, että tälläinen löytyi. Ensimmäisen maskin voi laittaa jopa meikin päälle. Ensimmäistä maskia pidetään kasvoilla  3 minuuttia ja sen jälkeen toisen askeleen vuoro. Iho näyttää kirkkaammalta ja nuorekkaammalta tämän(kin) maskin jälkeen!

Styletone pinsetit 9,95€ Yhdet pinsetit löytyykin jo, mutta eikös nämä ole aina kuitenkin kadosikssa? Laitetaan vaan toiseen paikkaan talteen.

Seraphine Botanicals Orange + Cream Lip Polish 18€
Tämän tyyppistä tuotetta minulla ei olekkaan ollut varmaan pariin vuoteen ja tuli tarpeeseen, koska kärsin välillä todella kuivista huulista. Tuote tuoksuu ihan appelsiinille. Kuivilla huulilla huulipuna sekä huulikiiilto näyttävät ikäviltä ja ennen jomman kumman tuotteen levittämistä on hyvä kuoria huulien iho tällä tuotteella. Hierotaan huulille ja annetaan vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huudellaan lämpimällä vedellä pois. Toistetaan 1-2 viikossa. 

Viimeinen tuote boksissa on myös huulille Look Essentials Lip Gloss L202 16€
Tämäkin on uusi merkki Ruotsista. Hauskinta tässä huulikiillossa on, että tätä voit käyttää myös silmämeikkiin. Mattamainen lopputulos ja tämä on myös todella pigmenttirikas huulikiilto. 

Boksin tuotteiden arvo oli toukokuussa 67,95€!
Luin monta kommenttia Styletonen facebook julkaisusta miten ihmiset olivat olleet pettyneitä tämän kuun boksin tuotteisiin ja arvoon. Mielestäni ihan hölmöä narinaa, kun boksin arvo ylittyy reilusti ja boksi sisälsi hyviä ja erilaisia tuotteita, vaikkakin boksissa oli kaksi kynsilakkaa. Mutta boksissa oli tällä kertaa kuusi tuotetta viiden sijaan! Toki nämä boksit on vähän sellainen "osta sika säkissä"- juttuja, koska kaikkia ei voi millään miellyttää. Mutta näiden boksien ideahan on kokeilla uusia tuotteita, uusilta tuntemattomilta merkeiltä ja boksien arvot yleensä ylittää sen myynti hinnan. Itse pidin kyllä kyseisen boksin sisällöstä kaikilta osin. Mitä mieltä sinä olit Alankomaiden kauneusboksista? Tilaisitko itse ulkomailta kauneusboksia ilman, että tiedät mitä se saattaisi sisältää? Oman Styletoneboksisi pääset tilaamaan tästä: https://www.styletone.com/subscriptions

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p